UP TO DIET - גיליון מספר 1 - פברואר 2016
2 לחברי/ות עמותת “עתיד”, אנו שמחות להשיק את המגזין המקוון הראשון של עמותת .UP TO DIET “עתיד”- המגזין מביא לכם את העדכונים והחידושים בתחום התזונה והדיאטה באמצעות מאמרים של טובי הדיאטניות/ים בישראל, העוסקים בין השאר בתזונת ספורט, ילדים, בריאטריה, סוכרת, כמו גם בנושאים כגון אכילה רגשית, מתכונים מהירים ואטרקטיבים, סיפורים מהקליניקה, סיפור אישי של “איש הברזל” ועוד. המגזין משקףאתהמקצועיות והייחודיותשלסקטורהדיאטניות/ ים בישראל, והוא נועד לחזק את מעמד הדיאטניות/ים בקרב הציבור הישראלי ככלל ובמקצועות הרפואה בפרט. הננו מזמינות את חברי/ות העמותה לשלוח ולהציע מאמרים נוספים לגליונות המקוונים הבאים וכן להפיץ את המגזין המקוון הראשון של עמותת “עתיד” בקרב חבריכם ממקצועות הרפואה השונים והציבור הרחב. מאחלות לכם קריאה מהנה ומועילה, שלכן, עמית גנור מנכ”לית עמותת “עתיד” טל פלג יו”ר עמותת “עתיד” זיהוי וטיפול באכילה 3 רגשית מדריך המסעדות לסועד 4 הטבעוני שינוי התנהגותי לאחר 6 ניתוח בריאטרי המלצות לפעילות 7 גופנית לקידום בריאות בגילאים שונים אז נרים כוס יין 8 הידוק האיזון בסוכרת 10 – סופרים גם 1 מסוג חלבון ושומן השפעת הפעילות 12 הגופנית על טיפול בעודף משקל ובהשמנה מתכונים מהירים 13 לאנשים עסוקים שינוי התנהגות תזונתי 14 על פי שיטת אדלר המשקל הוא רק מספר 15 היכרות עם איש הברזל: 16 צחי כנען 2016 פברואר תוכן עניינים ן כ ו ת י ת ו ר י ש ן י ק ש י פ הפקה ועריכה: 054-7650578 פישקין שירותי תוכן סיון אבוט ברקן עריכה מדעית: בעלי תפקידים ד”ר שרון חברי ועד: סיון אבוט-ברקן; סמנכ”לית: עמית גנור; מנכ”לית: טל פלג; יו”ר: טלי רודיטי; מזכירה: עדינה בכר, אלינור פרידמן, גל כהן לס, יפית קסלר, רונית שוורץ; מאור, לובה פאוסטובסקי עוזרת מנכ”לית: נועה שרעבי; אחראית דיגיטל: 03-5251827 פקס: ,03-5251740 טלפון: בני ברק; 1458 , ת.ד 39 הירקון כתובתנו: atid.diet@gmail.com 08:00-13:00 ’ ימים א’-ב’, ד’-ה שעות מענה טלפוני:
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NjQ4MTM=