UP TO DIET - גיליון מספר 3 - ינואר 2017
- 02 - תוכן עניינים 2017 ינואר בעלי תפקידים: ד"ר שרון מאור, הילה צור, אילנה ניקיפורובה, חברי ועד: סיון אבוט-ברקן סמנכ"לית: עמית גנור מנכל"ית: טל פלג יו"ר: לובה פאוסטובסקי עוזרתמנכ"לית: נועה שרעבי אחראית דיגיטל: טלי רודיטי מזכירה: גל כהן לס, יפית קסלר, רונית שוורץ 08:00-13:00 ' א'-ב', ד'-ה מענה טלפוני: 03-5251827 פקס: 03-5251740 טלפון: הרצליה 21 רחוב בן גוריון כתובתנו: איזי סייט דיגיטל: או.אס.עיצוב - אורנה שמיר עיצוב גרפי: הגר טלמון עריכה לשונית: סיון אבוט-ברקן עריכה מדעית: 3 חיזוק ערך עצמי של ילדים בעזרת כלים אדלריאנים 5 סיפורים מהקליניקה 6 סרטון תדמית 7 שישה מיתוסים על סרטן השד 8 פטריות הקסם 10 משולש שווה צלעות או משולש ברמודה? 12 2 תזונה צמחית וסוכרת סוג 14 על טעם ועל ריח – הפרעות טעם וריח בקרב קשישים 18 קידום בריאות בקרב הסובלים ממחלות נפש 20 א ,, למתוק ופסיכולוגיה חיובית ָ ה ,, דוּד 22 מתכון לחברי וחברות עמותת "עתיד", .UP TO DIET אנו שמחות לפרסם את המגזין המקוון השלישי של עמותת "עתיד" – המגזין השלישי מלמד ומשכיל בתחומים שונים ומגוונים: תזונת ילדים, מיתוסים בנושא סרטן השד, פטריות קסם, תזונת ספורט, תזונה בגיל השלישי ועוד. כבגיליונות קודמים, אנו מאפשרות לדיאטנים ודיאטניות מכל התחומים, בכירים ובכירות כמו גם צעירים וצעירות, לשלוח אלינו מאמרים ולהעשיר את חברי וחברות העמותה ואת כלל קהל הקוראים והקוראות בידע חדש. המגזין הינו מקוון ואנו מזמינות אתכם להפיצו בקרב חבריכם ממקצועות הרפואה השונים, בקרב קולגות, בקרב מטופלים ובקרב חברים. תפוצה רחבה של המגזין הינה משמעותית לשם העצמת הסקטור והעלאת מעמדו של מקצוע התזונה בישראל. מאחלות לכם קריאה מהנה ומועילה, שלכן, טל פלג סיון אבוט-ברקן עמית גנור יו"ר עמותת "עתיד" סמנכ"לית עמותת "עתיד" מנכ"לית עמותת "עתיד"
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NjQ4MTM=