UP TO DIET - גיליון מספר 3 - ינואר 2017
- 22 - לביבות בורגול, עדשים שחורות וירקות בתנור R.D. B.Sc. Biol ענת תבור, דיאטנית, כוס בורגול עבה מבושל (יש לבשל את הבורגול עם כוס מים וחצי כפית מלח למשך כשבע דקות) 1 המצרכים: כוס עדשים שחורות מבושלות מראש במים ומסוננות 1 יחידה כרישה קצוצה דק, מוקפצת מראש במחבת במעט שמן זית עד להזהבתה 1 גזר קלוף, מגורד בפומפייה 1 קישוא שטוף היטב, מגורד בפומפייה 1 בצל אדום קטן קצוץ דק 1 בטטה קטנה קלופה ומגורדת 1 ביצים או תחליף טבעוני לביצים 2 כפית מלח 1 חצי כפית פלפל שחור גרוס טרי כפות שמן זית 3 כפית זרעי כוסברה כתושים 1 ניתן להוסיף . מערבבים היטב את כל החומרים. 1 אופן ההכנה: . מרפדים תבנית בנייר אפייה. 2 . יוצקים בכל פעם כף אחת מהתערובת על התבנית ליצירת הלביבות. 3 מעלות ואופים במשך כעשרים דקות עד להזהבה. 180- . מכניסים לתנור מחומם מראש ב 4 הכותבת הינה שפית של אוכל בריא ודיאטנית ילדים ותינוקות בתיאבון! אתר עשירות בסיבים תזונתיים, בברזל, בסידן ובמגנזיום ומכילות חלבון איכותי מהצומח
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NjQ4MTM=